torstai 29. syyskuuta 2011

Oo-oo-omppom-poo


Omenoita tulee taas tänä vuonna yli tarpeen. Puusta putoilee vuorollaan valkeita kuulaita, kaneleita, talviomenia ja näitä nimettömiä, ihanan makeita suosikkiomenia. Kaikki korit, pussit, kylmiöt, pakastimet ja massut ovat jo niitä täynnä.

Ensimmäistä kertaa laitettiin tien päähän kyltti "Ole hyvä" ja vino pino omppupusseja vietäväksi. Hyvin ovat tehneet kauppansa!

3 kommenttia:

 1. Ihana, idea! Voi kunpa kulkisin teidän talon ohitse, sillä omista puista ei tänä vuonna tullut kuin muutama omena.

  VastaaPoista
 2. Meillä omenia sai tänä vuonna mukaansa niin muurari kuin nuohooja, naapurit - tutut ja tuntemattomat. Sinullekin olisi riittänyt!

  Mutta omenia tulee usein runsaasti vain joka toinen vuosi. Saapa nähdä, miten ensi vuonna käy.

  VastaaPoista
 3. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  Nam! Mekin saartiin omenoita kun sukulaisialla niitä tuli tänä vuonna enemmän kuin milloinkaan =) Lämmin kesäkö siihen syynä?

  VastaaPoista